Blog

 1. MijnCare4ICT is live!

  MijnCare4ICT is live!
  Soms kan inkopen lastig zijn. Producten zoeken kost veel tijd, iedere keer zijn er andere prijzen en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een oude bekende en een nieuwe klant. Dit zijn veelvoorkomende frustraties die wij tegenkomen. Daarom introduceren wij “MijnCare4ICT”! Met MijnCare4ICT wordt het inkoopproces een stuk minder tijdrovend. Geen telefoontjes meer over prijsafspraken, of eindeloos zoeken naar dezelfde laptops. MijnCare4ICT centraliseert dit allemaal naar één plek! Vanaf hier kan je gemakkelijk alle producten zien met de prijzen die je van te voren al had afgesproken met jouw accountmanager. Wat ook mooi is, is dat dit allemaal extreem laagdrempelig is: Geen minimumorder, geen quota’s, gewoon afspreken, bestellen en klaar! Vraag nu op de contactpagina je eigen MijnCare4ICT klantportaal aan en profiteer mee van het gemak! Aanbieding! HP ProBook 450 G7 Om deze launch te vieren doen wij 15 HP ProBook 450 G7's met 10th generation i5 in de aanbieding! Read more »
 2. Care4ICT veiling voor International Justice Mission

  Care4ICT veiling voor International Justice Mission

  Internatonal Justice Mission is een organisatie met de missie om alle vormen van slavernij te bestrijden, over de hele wereld. Zij zijn wereldwijd de grootste organisatie die zich inzet tegen deze verschrikkingen. Dat wij als Care4ICT BV willen opstaan tegen slavernij is iets wat niet on opgevallen is gebleven. Wij zetten ons al tijden in voor deze missie en nu zetten wij weer een mooie actie in om aandacht voor deze organisatie te creëren!

  Hoe gaaf is het, dat we onlangs “Oude Hardware” hebben mogen ophalen en de totale opbrengst mogen overhandigen aan International Justice Mission Nederland (IJM). Hardware dat was afgeschreven en toch maar de bak in gegooid werd, heeft alsnog een mooie bestemming gekregen! We willen Nelen & Schuurmans en in het bijzonder Wim Duizer hierom dan ook enorm bedanken namens International Justice Mission Nederland. Samen met Kristian Haverkamp hebben we ook bedacht om 2 van deze schermen in te zetten voor de Online veiling van International Justice mission.

  Benieuwd naar de items voor de veiling om zo ook een steentje te kunnen bijdragen? Of wellicht heb jij ook items die hiervoor beschikbaar gesteld kunnen worden?

  Link en stuur een berichtje aan @Kristian Haverkamp! Binnenkort meer hierover!

  Read more »
 3. Een "veilig dagje uit" voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona

  Een "veilig dagje uit" voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona

  Een “veilig dagje uit” voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona! Corona raakt ons allen.

  Wij blijven zoveel mogelijk thuis; werken vanuit huis en gaan alleen de supermarkt in. Een simpel blokje om wordt heel voorzichtig en krampachtig gedaan, waarbij op tegemoetkomende wandelaars wordt gereageerd met een overhaaste sprint naar de andere kant van de straat. Hoewel wij allemaal proberen te dealen met de nieuwe situatie, is er een groep mensen die het virus extra hard raakt: onze gehandicapten ouderen. Opgesloten en uitgesloten van hun geliefden, omdat ze extra risico’s lopen bij het oplopen van dit verschrikkelijke virus. Om een slag te slaan aan deze eenzaamheid, zijn Care4ICT BV en Prestop samen met het initiatief van #NietAlleen en Stichting Philadelphia Zorg een actie gestart, om deze mensen een hart onder de riem te steken met behulp van de Belevenistafel! Een groot interactief scherm, waarbij ze de kans krijgen om samen en interactief te genieten van: “een veilig dagje uit” en contact kunnen hebben met hun geliefden. Mogen ze niet naar buiten, dan brengt de Belevenistafel buiten naar binnen!

  #NietAlleen  #Samentegencorona  #blijfthuis  #Veiligdagjeuit

  Read more »