Nieuws

 1. Microsoft CSP prijswijzigingen per April.


  Microsoft CSP prijswijzigingen per April.

  Met ingang van 1 april 2023 worden alle prijslijsten gelijkgetrokken op basis van de Dollar prijzen.

  Concreet betekent dit voor Nederlandse partners en eindklanten dat de wisselkoers van invloed gaat zijn op de prijzen. Op basis van de huidige wisselkoers stijgen de euro-prijzen met 11% per 1 april. Om te voorkomen dat de prijzen per maand gaan schommelen en er daardoor helemaal geen touw meer aan vast te knopen is, zal de wisselkoers twee keer per jaar worden vastgesteld voor 6 maanden.

  Licenties die voor 1 april zijn aangezet hebben voor de hele commitment periode #prijsprotectie op basis van de dan geldende prijzen. Licenties die op of na 1 april worden aangezet krijgen prijs protectie op basis van de dollarprijs, waarbij de kosten in euro's dus twee keer per jaar kunnen wijzigen.

  Uiteraard leveren zulke berichten altijd vragen op. Ons salesteam van care4ict staat altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. 088-6444100 of per email op sales@care4ict.nl. Uiteraard denk we ook graag mee aan de beste oplossing voor u en het bedrijf!

  Read more »
 2. Fijne Kerstdagen  Het is bijna zover, het einde van het jaar is aangebroken. De laatste loodjes worden gelegd om het jaar 2022 zo goed mogelijk af te sluiten, maar er wordt natuurlijk ook alvast met een schuin oog gekeken naar 2023.

  Als we terugkijken naar 2022 hebben we een bewogen jaar achter de rug. Maatschappelijk gezien een turbulent jaar met hoogte maar zeker ook diepte punten zoals de oorlog in Oekraïne, de koopkrachtcrisis en zo zijn er nog tal van zaken die er bij vele ingehakt hebben. daarom vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen in de maatschappij. Wij van Care4ICT vinden het een enorm voorrecht om schouder aan schouder te staan met organisaties zoals International Justice Mission , Compassion en Bright Fame om als collectief impact te maken. Door gezamenlijke impact te maken met onze klanten en partners kunnen we vrouwen en kinderen die kwetsbaar zijn helpen hun een waardige plek te geven in onze samenleving. Zodat recht zal zegevieren en niemand alleen hoeft te staan!

  Afgelopen jaar hebben we mooie stappen mogen zetten: Zo zijn we steeds meer stichtingen gaan helpen om laagdrempelig hun IT naar een hoger niveau te tillen zonder downtime of fatale fouten, zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan en hebben we mooie ontwikkelingen gezien binnen het team maar ook met partners en klanten.

  Afgelopen jaar hebben we mooie stappen mogen zetten: Zo zijn we steeds meer stichtingen gaan helpen om laagdrempelig hun IT naar een hoger niveau te tillen zonder downtime of fatale fouten, zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan en hebben we mooie ontwikkelingen gezien binnen het team maar ook met partners en klanten.

  Het jonge dynamische team is steeds meer naar elkaar toe gegroeid en staan altijd klaar om elkaar en de klanten te helpen. Wij streven ernaar het niveau van de dienstverlening constant te verbeteren en klanten het vereiste serviceniveau te bieden. Care4ICT geeft om de belangen van haar klanten, hierdoor is de dienstverlening altijd dynamisch en doelgericht.

  Voor volgend jaar staan er al een paar mooie projecten op de planning met onder andere het onderwerp lifecycle management. Wij kijken ernaar uit!

  Namens Care4ICT wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2023 toe!

  Wil jij als bedrijf ook impact maken op een manier waarbij jij als organistatie schouder aan schouder staat met ondernemers die je voor zijn gegaan, bel ons dan gerust een keer op en dan leggen wij alles uit!  Read more »
 3. Doneren is niet geven, maar steunen.

  Doneren is niet geven, maar steunen.

  Vanuit een verlangen gezamenlijk impact te maken erkent Care4ICT haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door te delen zul je ook ontvangen.


  Doneren is niet alleen geven, maar het steunen van een goed doel – met expertise, tijd, begrip, empathie, toewijding en in het algemeen alles wat het ondersteunt. Voor Care4ict is het doneren van goederen en diensten een ondersteuning die niet maar eenmalig plaats vindt, maar onderdeel is van een duurzame en bewuste maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  Door gezamenlijk impact te maken met onze klanten en partners kunnen we door gezamenlijke inspanning, vrouwen en kinderen die kwetsbaar zijn helpen en hun een waardige plek geven in onze samenleving.

  Door verschillende maatschappelijke doelen te steunen, willen we ook onze collega's aanmoedigen om hun maatschappelijke bewustzijn aan te wakkeren.  Ons verlangen om impact te maken bied ons ook de kans Partners als International Justice Mission en Compassion Nederland te helpen met het bevrijden van kinderen uit verschillende vormen van moderne slavernij. Tevens ondersteunen wij deze partners met onze technische vaardigheden, evenals met de levering van technische producten die nodig zijn voor hun werk op gebied van IT.


  David van den Bosch is de oprichter van Care4ICT en zijn verlangen is om samen met iedereen die betrokken is bij Care4ICT de visie te dragen om te delen en zo te kunnen vermenigvuldigen. Zodat mensen die vast zitten in welke vorm dan ook van moderne slavernij, worden bevrijd, de daders berecht en de slachtoffers geholpen om weer op een waardige manier kunnen leven.


  Hoe David zelf de missie omschrijft is;

  “Er was eens een boer, de oogst was enorm, zoveel dat hij het niet kon opslaan in zijn schuur! Hij besloot zijn schuur af te breken en een nieuwe te bouwen om de overvloed te kunnen opslaan. Toen de boer zijn schuur had gevuld met alle overvloed, overleed hij. Moraal van het verhaal: wanneer je zelf genoeg hebt deel dan, zodat we samen genoeg hebben.”
  Dat de klant centraal staat is vanzelfsprekend! Wie vindt dat nou niet fijn om ontzorgd te worden en daarnaast ook nog een leuk contact te hebben met een partner. Groei kan alleen maar door investeren in elkaar, ben jij bereid de uitdaging aan te gaan om samen te groeien?

  Read more »
 4. CARE4ICT ZOMER ACTIE

  Voor sommigen zit de vakantie er al weer op, terwijl anderen alweer aan het nadenken zijn voor verbetering van de IT in het nieuwe seizoen. Met hen denken we graag mee, vandaar dat we onze zomeraanbieding even onder jullie aandacht brengen. Terwijl de warmste dagen erop zitten, hebben we onderstaande prijzen voor u op temperatuur gehouden:

    • HP Thunderbolt dockingstation voor de mooie prijs van €249.

    • HP EliteBook 850 laptop is bij ons nog steeds verkrijgbaar voor een prijs van € 1095.


   Geniet in ieder geval nog van de tweede helft van augustus,


   Het Care4ICT team

   Spelregels aanbieding

   Alle vermelde prijzen zijn vrijblijvend en in euro's, exclusief 21% BTW en eventuele heffingen. Weekaanbieding = weekaanbieding, wanneer u het product eerder heeft aangeschaft kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.   Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

   Afbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle logo's, merknamen en overige materialen zijn en blijven eigendom van hun.


   Als u deze aanbiedingen niet wilt ontvangen, stuur dan een bericht aan

   sales@care4ict.nl


  Read more »
 5. CARE4ICT ZOMER ACTIE

  Deze zomer hebben wij iedere week een leuke aanbieding waar we u graag van mee laten profiteren.


  Deze week de krachtige HP Elitebook – 15’’ – voor de mooie prijs van €1095.  Spelregels aanbieding

  Alle vermelde prijzen zijn vrijblijvend en in euro's, exclusief 21% BTW en eventuele heffingen. Weekaanbieding = weekaanbieding, wanneer u het product eerder heeft aangeschaft kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.  Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

  Afbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle logo's, merknamen en overige materialen zijn en blijven eigendom van hun.


  Als u deze aanbiedingen niet wilt ontvangen, stuur dan een bericht aan

  sales@care4ict.nl


  Read more »
 6. Moderne thuiswerkplek met Lenovo
  Thuiswerken
  Tijdens de Corona pandemie waren veel mensen verplicht om thuis te werken. Mensen waren noodgedwongen hun kantoor te verplaatsen naar huis. Iedereen improviseerde thuis hun eigen werkplek en veel mensen kregen een soort huiskantoor.

  Thuiswerken heeft ook veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers thuis productiever zijn, daarnaast het scheelt reistijd en reiskosten. Je hoeft niet meer in die vervelende files te staan als je naar werk wilt of wanneer je weer naar huis gaat. Wat nog een groot voordeel is van thuiswerken is dat de medewerker zelf zijn werktijden kan indelen. Thuiswerken heeft meer voordelen dan mensen vaak denken. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid om thuis te werken en willen investeren in moderne thuiswerkplekken.
  Care4ICT is een bedrijf dat zich volledig toelegt op het gebied van IT. Care4ICT heeft een breed assortiment in hardware om een moderne werkplek te realiseren, daarnaast verleent Care4ICT ook diensten zoals management service, Cloud diensten en doet Care4ICT integratie- en migratie projecten. Care4ICT heeft een selectie van producten gemaakt die goed passen bij een moderne thuiswerkplek. Deze producten zijn van Lenovo, dit omdat Lenovo een hoge prijs/kwaliteit verhouding heeft op hun producten.  Lenovo
  Lenovo heeft de nieuwste technologie en expertise gecombineerd om innovatieve oplossingen en slimme infrastructuren aan te kunnen bieden die helpen bij het verbeteren van gegevensbeheer, beveiliging en prestaties. In de afgelopen jaren heeft Lenovo een aantal populaire laptops ontwikkeld, denk hierbij aan de ThinkPad series. De ThinkPad series van Lenovo is de bestverkochte zakelijke laptop van 2020. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van de laptop maar ook naar de prijs. Lenovo domineert de markt op het gebied van leveren van de beste prijs/kwaliteit laptops. Om de concurrentie voor te blijven is Lenovo met een nieuwe serie laptops de markt op gekomen, de Yoga laptops. Deze laptops zijn innovatief en kunnen voor meerdere doeleindes gebruikt worden. Daarnaast blijft de kwaliteit van deze laptops hoog en de prijs relatief laag.

  Mocht u advies willen over welke producten het beste zijn u uw situatie? Neem dan contact op met de sales afdeling van Care4ICT. Deze kunt u bereiken via Sales@Care4ICT.nl. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met 088-6444100.

  Wij bij Care4ICT helpen u graag want in care we share!

  Read more »
 7. CSP licenties na 11 juli alleen nog te verlengen via het nieuwe platform NCE!
  CSP licenties na 11 juli alleen nog te verlengen via het nieuwe platform NCE!

  Zoals bekend is bij de meeste, is Microsoft sinds 2019 bezig om de licenties over een boeg te gooien en is hierbij het nieuwe platform New Commerce Experience (NCE) opgezet. Dit nieuwe platform zou de oude complexe licentiestructuur minder ingewikkeld moeten maken.

  Op dit moment is het niet meer mogelijk om via het CSP-platform nieuwe licenties te kopen, dit gaat al via het nieuwe platform NCE. Wel is het mogelijk om licenties (die aflopen voor 11 juli, dus licenties die als einddatum 10 juli hebben) nog te verlengen via het CSP-platform. Wanneer de licenties niet verlengd worden, worden de licenties automatisch stopgezet en moeten de licenties aangevraagd worden via het NCE-platform. Dit heeft een aantal nadelen. In het NCE-platform zijn de prijzen van de licenties gestegen, daarnaast zijn er drie verschillende soorten abonnementen waaruit gekozen kan worden. Hieronder is op een rijtje gezet wat de nieuwe voorwaarden zijn van een abonnement via het NCE-platform.
  Figuur 1: Abonnement voorwaarden NCE platform  Als het mogelijk is licenties te verlengen via het CSP-platform is dit dus een stuk voordeliger. Er kan opgezegd worden wanneer u wilt en u krijgt ook nog eens uw geld teruggestort van de resterende maanden. Daarnaast kunt u ook nog uw licentie downgraden als u een licentie heeft via het CSP-platform, met de licenties in het NCE-platform is dit niet meer mogelijk.

  Controleer dus goed of uw licenties verlengd moeten worden voor 11 juli!

  Voor vedere vragen, neem contact op met onze salesafdeling via 088-6444100 of per email op sales@care4ict.nl. Ook kan je contact opnemen met onze Cloud Specialist Rainon Martina op +3188 6444 103 of per email op Rmartina@care4ict.nl.

  Read more »
 8. Microsoft lanceert New Commerce Experience!

  Microsoft lanceert New Commerce Experience!
  Sinds 1 maart is het New Commerce Experience (NCE) model van Microsoft beschikbaar voor alle abonnementen per gebruiker. Nadat eerder Azure al was omgezet naar NCE, volgen nu ook de overige CSP abonnementen zoals Microsoft 365, Office 365 en Dynamics 365. Daarnaast is er een prijswijziging geweest voor enkele veelgebruikte CSP-abonnementen, namelijk M365 Business Basic, M365 Business Standard, M365 Business Premium en Office 365 E1/E3/E5.

  Alleen licenties via NCE model
  Vanaf 1 maart kunnen nieuwe licentieovereenkomsten en verlengingen alleen nog afgesloten worden binnen het New Commerce Experience Model. Binnen dit model wordt standaard een jaarcontract afgesloten. Maandelijkse facturatie blijft wel mogelijk. Binnen het jaarcontract kan het aantal licenties nog wel opgehoogd worden, maar tussentijds naar beneden bijstellen is niet meer mogelijk. Wil je de flexibiliteit van maandelijkse aanpassing behouden, dan is dat binnen het NCE-model mogelijk. Echter is er voor de maandelijkse licenties een forse prijsstijging geweest.

  Hieronder een overzicht van de nieuwe prijzen:

  Waarom New Commerce Experience?
  Microsoft voert het NCE-model in om de aankoop en het beheer van licenties te vereenvoudigen. Voor de wijziging in de commerciële prijzen verwijst Microsoft naar de vele verbeteringen die de afgelopen 10 jaar zijn doorgevoerd zonder dat daar een substantiële prijswijziging tegenover heeft gestaan. De toegenomen waarde van Microsoft 365 voor klanten ligt op 3 vlakken:
  1. Communicatie en samenwerkingen, zoals de toevoeging en doorontwikkeling van Teams.
  2. Beveiliging en Compliance, extra beveiligingsmogelijkheden als antwoord op toegenomen Cyberdreiging.
  3. AI en Automatisering; vele AI-gedreven innovaties t.b.v. productiviteit en samenwerking.
  Dus NCE in het kort
  Het New Commerce Experience model houdt dus een aantal dingen in:
  • De licenties hebben een nieuwe looptijd naar keuze (maandelijkse of jaarlijkse licenties)
  • Maandelijks opzegbare licenties kosten 20% meer.
  • Tijdens de looptijd van de licenties kunnen er geen prijsveranderingen plaatsvinden.
  • Licenties zijn alleen binnen 72 uur te annuleren.
  • Combinaties van verschillende looptijden zijn mogelijk.
  • Tussentijds upgraden is mogelijk, maar downgraden kan niet meer (mits gekozen voor een jaarlijkse licentie!).

  Voor verdere vragen over NCE, neem contact op met onze salesafdeling via 088-6444100 of per email op sales@care4ict.nl.

  Read more »
 9. MijnCare4ICT is live!

  MijnCare4ICT is live!

  Soms kan inkopen lastig zijn. Producten zoeken kost veel tijd, iedere keer zijn er andere prijzen en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een oude bekende en een nieuwe klant. Dit zijn veelvoorkomende frustraties die wij tegenkomen. Daarom introduceren wij “MijnCare4ICT”!

  Met MijnCare4ICT wordt het inkoopproces een stuk minder tijdrovend. Geen telefoontjes meer over prijsafspraken, of eindeloos zoeken naar dezelfde laptops. MijnCare4ICT centraliseert dit allemaal naar één plek! Vanaf hier kan je gemakkelijk alle producten zien met de prijzen die je van te voren al had afgesproken met jouw accountmanager.

  Wat ook mooi is, is dat dit allemaal extreem laagdrempelig is: Geen minimumorder, geen quota’s, gewoon afspreken, bestellen en klaar!

  Vraag nu op de contactpagina je eigen MijnCare4ICT klantportaal aan en profiteer mee van het gemak!

  Aanbieding! HP ProBook 450 G7 Om deze launch te vieren doen wij 15 HP ProBook 450 G7's met 10th generation i5 in de aanbieding!

  Read more »
 10. Care4ICT veiling voor International Justice Mission

  Care4ICT veiling voor International Justice Mission

  Internatonal Justice Mission is een organisatie met de missie om alle vormen van slavernij te bestrijden, over de hele wereld. Zij zijn wereldwijd de grootste organisatie die zich inzet tegen deze verschrikkingen. Dat wij als Care4ICT BV willen opstaan tegen slavernij is iets wat niet on opgevallen is gebleven. Wij zetten ons al tijden in voor deze missie en nu zetten wij weer een mooie actie in om aandacht voor deze organisatie te creëren!

  Hoe gaaf is het, dat we onlangs “Oude Hardware” hebben mogen ophalen en de totale opbrengst mogen overhandigen aan International Justice Mission Nederland (IJM). Hardware dat was afgeschreven en toch maar de bak in gegooid werd, heeft alsnog een mooie bestemming gekregen! We willen Nelen & Schuurmans en in het bijzonder Wim Duizer hierom dan ook enorm bedanken namens International Justice Mission Nederland. Samen met Kristian Haverkamp hebben we ook bedacht om 2 van deze schermen in te zetten voor de Online veiling van International Justice mission.

  Benieuwd naar de items voor de veiling om zo ook een steentje te kunnen bijdragen? Of wellicht heb jij ook items die hiervoor beschikbaar gesteld kunnen worden?

  Link en stuur een berichtje aan @Kristian Haverkamp! Binnenkort meer hierover!

  Read more »
 11. Een "veilig dagje uit" voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona

  Een "veilig dagje uit" voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona  Een “veilig dagje uit” voor eenzame gehandicapte ouderen in tijden van Corona! Corona raakt ons allen.

  Wij blijven zoveel mogelijk thuis; werken vanuit huis en gaan alleen de supermarkt in. Een simpel blokje om wordt heel voorzichtig en krampachtig gedaan, waarbij op tegemoetkomende wandelaars wordt gereageerd met een overhaaste sprint naar de andere kant van de straat. Hoewel wij allemaal proberen te dealen met de nieuwe situatie, is er een groep mensen die het virus extra hard raakt: onze gehandicapten ouderen. Opgesloten en uitgesloten van hun geliefden, omdat ze extra risico’s lopen bij het oplopen van dit verschrikkelijke virus. Om een slag te slaan aan deze eenzaamheid, zijn Care4ICT BV en Prestop samen met het initiatief van #NietAlleen en Stichting Philadelphia Zorg een actie gestart, om deze mensen een hart onder de riem te steken met behulp van de Belevenistafel! Een groot interactief scherm, waarbij ze de kans krijgen om samen en interactief te genieten van: “een veilig dagje uit” en contact kunnen hebben met hun geliefden. Mogen ze niet naar buiten, dan brengt de Belevenistafel buiten naar binnen!

  #NietAlleen  #Samentegencorona  #blijfthuis  #Veiligdagjeuit

  Read more »