Care4ICT is Cloud Service Provider

Plannen voor een bredere omarming van de cloud?

Via een Microsoft Cloud Service Provider (CSP) zoals Care4ICT kunt u eenvoudig en flexibel veelgebruikte Azure-cloudoplossingen aanschaffen. Maar wat houdt het Microsoft CSP-programma precies in? En wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Wat zijn voor mijn organisatie de voordelen van cloud?
 • Geen langetermijnverplichtingen
 • Cloudlicenties kunt u in de meeste gevallen eenvoudig maandelijks opzeggen. U zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

 • Geen investeringen vooraf
 • Grote initiële investeringen in on-premises oplossingen zijn niet meer nodig. Dat verlaagt de drempel om nieuwe technologie uit te proberen.

 • Flexibel en wendbaar
 • U beschikt altijd direct over de gewenste IT. Zo is het eenvoudig om licenties aan te maken en te wijzigen als er iemand vertrekt of wordt aangenomen.

 • Betaal nooit te veel
 • Als het even wat minder gaat met het bedrijf, kunt u de IT-middelen daar snel op aanpassen. U betaalt alleen voor de resources die u gebruikt.

 • De nieuwste technologieën
 • Van samenwerkingstools en storage tot AI en data-analyse: met de cloudoplossingen van Microsoft beschikt u altijd over de modernste technologie.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar sales@care4ict.nl voor advies of support.

De nieuwste technologieën

Van samenwerkingstools en storage tot AI en data-analyse: met de cloudoplossingen van Microsoft beschikt u altijd over de modernste technologie.

Het Azure-platform bestaat uit honderden clouddiensten. Met Azure beschikken organisaties over ongekende technologische mogelijkheden. De vele diensten van Azure zijn de sleutel tot een hogere productiviteit, een datagedreven besluitvorming en allerhande innovaties. Verder blinkt Azure uit in beveiliging, en is er altijd wel een Microsoft-datacenter in de buurt. Dit laatste zorgt voor een lage latency.

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar sales@care4ict.nl voor advies of support.

Wat is Microsoft CSP?

Waarom kiezen voor Cloud werkplek van Care4ICT?

Microsoft Cloud Service Provider is een partnerprogramma van Microsoft. Via een CSP-partner zoals Care4ICT kunt u niet alleen veelgebruikte cloudoplossingen aanschaffen, maar ook eeuwigdurende licenties (‘perpetual software licences’). Een greep uit het aanbod:

 

 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Dynamics 365

Wat zijn de voordelen van de aanschaf van cloudlicenties via een CSP-partner?

U bestelt, verlengt en wijzigt licenties via uw CSP-partner. Deze partner fungeert als enige aanspreekpunt voor technische ondersteuning en alle andere vragen. Ook kan een goede CSP-partner u adviseren over zaken zoals uw IT-strategie en de transitie naar de cloud. U betaalt de maandelijkse kosten rechtstreeks aan de CSP-partner, die op zijn beurt de betaling aan Microsoft afhandelt. Een CSP-partner kan tevens bundels en kortingen aanbieden die aansluiten op uw business.

 

Kan ik nog steeds licenties aanschaffen via het Open License-programma?

Niet lang meer. Microsoft introduceerde het Open License-programma ruim twintig jaar geleden. Dit programma was met name gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Zij konden hiermee hun licenties voor Microsoft-producten zoals Windows en Office eenvoudig aanschaffen en verlengen. Eind 2020 kondigde Microsoft aan dat Open License per 1 januari 2022 niet meer beschikbaar is. In de visie van Microsoft sluit Open License niet meer aan op de behoeften die klanten vandaag de dag hebben.

 

Wat betekent deze verandering voor mij?

Tot aan het einde van dit jaar kunt u producten en diensten blijven aanschaffen via het Open License-programma. Vanaf 1 januari 2022 is Open License niet meer beschikbaar en kunt u (cloud)licenties aanschaffen via het Microsoft CSP-programma. De perpetual software licenses die via Open License zijn aangekocht, blijven volledig geldig.

 

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar sales@care4ict.nl voor advies of support.

Overstappen

Hoe stap ik over naar CSP?

Allereerst selecteert u een CSP-partner. Het vervolgtraject is afhankelijk van uw huidige situatie. Welke oplossingen van Microsoft gebruikt u momenteel, en welke contractuele afspraken gelden daarvoor? Welke (nieuwe) producten en diensten wenst u via Microsoft CSP af te nemen? Een goede CSP-partner ontzorgt dit punt en zorgt ervoor dat de overstap soepel verloopt.

 

Kan ik bestaande cloudlicenties overzetten naar CSP?

Jazeker. Er zijn verschillende manieren waarop u mogelijk in het verleden licenties voor clouddiensten van Microsoft heeft aangeschaft. Bijvoorbeeld rechtstreeks via de Microsoft-website, of via een Enterprise Agreement (EA) of Microsoft Products and Services Agreement (MPSA). In vrijwel alle gevallen kan uw CSP-partner de licenties voor u overzetten naar CSP.

 

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar sales@care4ict.nl voor advies of support.

care4ICT

Waarom zou ik kiezen voor Care4ICT?

Care4ICT is een jonge en dynamische organisatie die ontstaan is vanuit één passie: de klant ontzorgen op het gebied van IT. Onze technische experts weten precies hoe u het maximale uit Microsoft-technologie haalt. Met ons als CSP-partner bent u verzekerd van kundig advies en een persoonlijke aanpak. Samen met u inventariseren we de behoeften van de business en ontwikkelen we een toekomstgerichte IT-strategie, zodat u de voordelen van CSP optimaal benut.

 

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar sales@care4ict.nl voor advies of support.