Muismatten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
 1. HP Pavilion Gaming 300 - Zwart - Groen - Monotoon
  Maximale precisie en beweging
  Werken en spelen gingen nog nooit zo naadloos met een grote stoffen muismat die grote bewegingen mogelijk maakt en je algehele precisie verbetert..
  € 13,16 € 10,88
 2. Kensington muismat met Duo Gel - Blauw - Grijs - M
  Polssteun tilt uw polsen op zodat u in een ergonomisch gezonde houding werkt.
  € 17,53 € 14,49
  Levertijd meer dan 5 dagen
 3. Kensington ErgoSoft™ -muismat met polssteun - Zwar
  Met optimaal comfort en prestaties combineert de Kensington ErgoSoft™-muismat met polssteun een ergonomisch verantwoord design met de best mogelijke precisie voor optische en lasermuizen. Dankzij de ultrazachte buitenkant met gelkussen en een unieke .
  € 17,68 € 14,61
 4. HP OMEN - Muismat / mat
  Lage frictie. Hoge snelheid.
  Snelheid is van groot belang als je je tegenstander wil verslaan. Dankzij het duurzame, harde oppervlak met lage frictie kun je met de OMEN by HP harde muismat razendsnel spelen met optimale sensorprestaties. Pe.
  € 21,71 € 17,94
 5. HP 3ML37AA - Zwart - Monotoon - Stof/Weefsel - Rub
  Grote stoffen gamingmuismat
  Je hoeft je bewegingen niet meer te beperken met deze grote stoffen gamingmuismat. Hiermee hebben gamers die graag lage dpi gebruiken, de vrijheid voor grote, uitbundige muisbewegingen met uitstekende precisie en.
  € 21,97 € 18,16
  Levertijd meer dan 5 dagen
 6. HP 400 - Zwart - Groen - Monotoon - Groen - Game-m
  Wanneer je je gaming setup compleet wilt maken, moet deze er strak uitzien. Maak je look compleet met de HP Pavilion Gaming muismat 400 die schitterende kleuren weergeeft en optimale controle in elke speelstijl biedt. En met de ingebouwde USB pass-th.
  € 34,45 € 28,47
 7. HP Pen - Tablet - HP - Zilver - Thuis - 16 g - 138
  Druk jezelf op een nieuwe manier uit met de kracht van de HP pen. Schrijf, teken of reken uiterst precies dankzij het natuurlijke gebruik. Met onze verbeterde N-trig-technologie zul je veel productiever zijn.
  Aanpasbare knoppen
  Stel knop.
  € 71,45 € 59,05
  Levertijd meer dan 5 dagen
 8. HP 6CM14AA - Zwart - Monotoon - Game-muismat
  De OMEN Outpost past zich aan je speelstijl aan met een omkeerbare anti-rafelmuismat met een harde en zachte kant en is geschikt voor elke gamer. Laad je draadloze muis en andere apparaten op met het ingebouwde Qi voor draadloos opladen..
  € 99,45 € 82,19
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina