Doneren is niet geven, maar steunen.

Vanuit een verlangen gezamenlijk impact te maken erkent Care4ICT haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door te delen zul je ook ontvangen.


Doneren is niet alleen geven, maar het steunen van een goed doel – met expertise, tijd, begrip, empathie, toewijding en in het algemeen alles wat het ondersteunt. Voor Care4ict is het doneren van goederen en diensten een ondersteuning die niet maar eenmalig plaats vindt, maar onderdeel is van een duurzame en bewuste maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Door gezamenlijk impact te maken met onze klanten en partners kunnen we door gezamenlijke inspanning, vrouwen en kinderen die kwetsbaar zijn helpen en hun een waardige plek geven in onze samenleving.

Door verschillende maatschappelijke doelen te steunen, willen we ook onze collega's aanmoedigen om hun maatschappelijke bewustzijn aan te wakkeren.



Ons verlangen om impact te maken bied ons ook de kans Partners als International Justice Mission en Compassion Nederland te helpen met het bevrijden van kinderen uit verschillende vormen van moderne slavernij. Tevens ondersteunen wij deze partners met onze technische vaardigheden, evenals met de levering van technische producten die nodig zijn voor hun werk op gebied van IT.


David van den Bosch is de oprichter van Care4ICT en zijn verlangen is om samen met iedereen die betrokken is bij Care4ICT de visie te dragen om te delen en zo te kunnen vermenigvuldigen. Zodat mensen die vast zitten in welke vorm dan ook van moderne slavernij, worden bevrijd, de daders berecht en de slachtoffers geholpen om weer op een waardige manier kunnen leven.


Hoe David zelf de missie omschrijft is;

“Er was eens een boer, de oogst was enorm, zoveel dat hij het niet kon opslaan in zijn schuur! Hij besloot zijn schuur af te breken en een nieuwe te bouwen om de overvloed te kunnen opslaan. Toen de boer zijn schuur had gevuld met alle overvloed, overleed hij. Moraal van het verhaal: wanneer je zelf genoeg hebt deel dan, zodat we samen genoeg hebben.”




Dat de klant centraal staat is vanzelfsprekend! Wie vindt dat nou niet fijn om ontzorgd te worden en daarnaast ook nog een leuk contact te hebben met een partner. Groei kan alleen maar door investeren in elkaar, ben jij bereid de uitdaging aan te gaan om samen te groeien?