Thuiswerken
Tijdens de Corona pandemie waren veel mensen verplicht om thuis te werken. Mensen waren noodgedwongen hun kantoor te verplaatsen naar huis. Iedereen improviseerde thuis hun eigen werkplek en veel mensen kregen een soort huiskantoor.

Thuiswerken heeft ook veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers thuis productiever zijn, daarnaast het scheelt reistijd en reiskosten. Je hoeft niet meer in die vervelende files te staan als je naar werk wilt of wanneer je weer naar huis gaat. Wat nog een groot voordeel is van thuiswerken is dat de medewerker zelf zijn werktijden kan indelen. Thuiswerken heeft meer voordelen dan mensen vaak denken. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid om thuis te werken en willen investeren in moderne thuiswerkplekken.
Care4ICT is een bedrijf dat zich volledig toelegt op het gebied van IT. Care4ICT heeft een breed assortiment in hardware om een moderne werkplek te realiseren, daarnaast verleent Care4ICT ook diensten zoals management service, Cloud diensten en doet Care4ICT integratie- en migratie projecten. Care4ICT heeft een selectie van producten gemaakt die goed passen bij een moderne thuiswerkplek. Deze producten zijn van Lenovo, dit omdat Lenovo een hoge prijs/kwaliteit verhouding heeft op hun producten.



Lenovo
Lenovo heeft de nieuwste technologie en expertise gecombineerd om innovatieve oplossingen en slimme infrastructuren aan te kunnen bieden die helpen bij het verbeteren van gegevensbeheer, beveiliging en prestaties. In de afgelopen jaren heeft Lenovo een aantal populaire laptops ontwikkeld, denk hierbij aan de ThinkPad series. De ThinkPad series van Lenovo is de bestverkochte zakelijke laptop van 2020. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van de laptop maar ook naar de prijs. Lenovo domineert de markt op het gebied van leveren van de beste prijs/kwaliteit laptops. Om de concurrentie voor te blijven is Lenovo met een nieuwe serie laptops de markt op gekomen, de Yoga laptops. Deze laptops zijn innovatief en kunnen voor meerdere doeleindes gebruikt worden. Daarnaast blijft de kwaliteit van deze laptops hoog en de prijs relatief laag.

Mocht u advies willen over welke producten het beste zijn u uw situatie? Neem dan contact op met de sales afdeling van Care4ICT. Deze kunt u bereiken via Sales@Care4ICT.nl. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met 088-6444100.

Wij bij Care4ICT helpen u graag want in care we share!