Cloud Care: Cloud Service Provider
Backup service

Met de beschikbaarheid van goede dataverbindingen is het niet meer nodig zelf fysieke kopieën van uw gegevens te maken. De backup oplossingen van Care4ICT zijn daarom bij voorkeur op de Cloud gebaseerd. Bij de backup worden bestanden van de server, laptop of pc via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie in een data center via de Internetverbinding.

Dit is een beter alternatief ten opzichte van een backup op een tape, USB sticks, CD’s of externe schijven. Een traditionele backup heft naast dit fysieke medium namelijk ook mensen en apparaten nodig en daar zijn altijd mogelijke oorzaken van falen. De backup service is daardoor veelal betrouwbaarder en goedkoper.

Backup service kent dus minder problemen en wordt compleet automatisch uitgevoerd. Belangrijk is dat met Backup Service in het geval van brand of een andere calamiteit, uw gegevens veilig op een externe locatie staan opgeslagen.

Meer weten? We houden van persoonlijk contact. Bel gerust naar 088-6444100 als u nog vragen heeft. Of mail naar sales@care4ict.nl

Backup Service

Met de beschikbaarheid van goede dataverbindingen is het niet meer nodig zelf fysieke kopieën van uw gegevens te maken. De backup oplossingen van Care4ICT zijn daarom bij voorkeur op de Cloud gebaseerd. Bij de backup worden bestanden van de server, laptop of pc via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie in een data center via de Internetverbinding. Dit is een beter alternatief ten opzichte van een backup op een tape, USB sticks, CD’s of externe schijven. Een traditionele backup heft naast dit fysieke medium namelijk ook mensen en apparaten nodig en daar zijn altijd mogelijke oorzaken van falen. De backup service is daardoor veelal betrouwbaarder en goedkoper. Backup service kent dus minder problemen en wordt compleet automatisch uitgevoerd. Belangrijk is dat met Backup Service in het geval van brand of een andere calamiteit, uw gegevens veilig op een externe locatie staan opgeslagen.

Meer weten? We houden van persoonlijk contact. Bel gerust naar 088-6444100 als u nog vragen heeft. Of mail naar sales@care4ict.nl