Care4ICT, we do love IT!

Care4ICT is een jonge en dynamische organisatie die ontstaan is vanuit één passie: zorgen voor uw zorgen op het gebied van IT. Dus geen hoofdpijn meer wanneer het gaat om uw ICT-infrastructuren en Security. Wij zijn technisch onderlegd op het gebied van Security, Infrastructuur, Architectuur, Managed Services, Cloud diensten, integratie- en migratie projecten. Met een persoonlijke nuchtere aanpak willen wij uw partner in ICT zijn.

Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap waarbij persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Wij geloven namelijk dat ICT in dienst moet staan van uw organisatie en niet andersom.

Visie en missie:

Voor Care4ICT staat altijd de klant centraal. Wie vindt dat nou niet fijn om ontzorgd te worden en daarnaast ook nog een leuk contact te hebben met een partner. Groei kan alleen maar door investeren in elkaar, ben jij bereid de uitdaging aan te gaan om samen te groeien? Probeer het eens en laat onze sales professionals het verschil voor u maken!

Wij houden van persoonlijk contact. Bel gerust eens naar 088-6444100 of mail naar info@care4ict.nl voor advies of support.

Continuïteit, efficiëntie en flexibiliteit. Deze doelen streven wij na, bijvoorbeeld bij het inrichten van slimme dataopslag of kantoorautomatisering. We're loving IT!

Advies, functioneel ontwerp of het beheren van uw IT-omgeving? Schakel ons in voor de onderdelen die nodig zijn. Test ons eens uit!

De timmerman zijn gereedschap, uw kantoor de juiste soft- en hardware om het bedrijf efficiënt en stabiel te laten groeien. Mogen wij u faciliteren?

  • Jarenlange praktijkervaring
  • Scherpe prijzen
  • Hard- en software
  • ICT diensten
  • Geen wachtrij aan de telefoon
  • Specialist binnen het MKB
Wij ondersteunen je met raad en daad Bel 088-6444100