Care4ICT veiling voor International Justice Mission

Internatonal Justice Mission is een organisatie met de missie om alle vormen van slavernij te bestrijden, over de hele wereld. Zij zijn wereldwijd de grootste organisatie die zich inzet tegen deze verschrikkingen. Dat wij als Care4ICT BV willen opstaan tegen slavernij is iets wat niet on opgevallen is gebleven. Wij zetten ons al tijden in voor deze missie en nu zetten wij weer een mooie actie in om aandacht voor deze organisatie te creëren!

Hoe gaaf is het, dat we onlangs “Oude Hardware” hebben mogen ophalen en de totale opbrengst mogen overhandigen aan International Justice Mission Nederland (IJM). Hardware dat was afgeschreven en toch maar de bak in gegooid werd, heeft alsnog een mooie bestemming gekregen! We willen Nelen & Schuurmans en in het bijzonder Wim Duizer hierom dan ook enorm bedanken namens International Justice Mission Nederland. Samen met Kristian Haverkamp hebben we ook bedacht om 2 van deze schermen in te zetten voor de Online veiling van International Justice mission.

Benieuwd naar de items voor de veiling om zo ook een steentje te kunnen bijdragen? Of wellicht heb jij ook items die hiervoor beschikbaar gesteld kunnen worden?

Link en stuur een berichtje aan @Kristian Haverkamp! Binnenkort meer hierover!

Read more »